City-stjärnorna visar att de är ganska sköna utanför planen

Zabaleta, Hart, Clichy och Kompany är hårdingar på planen. Men utanför verkar de vara ett ganska skönt gäng.


MANCHESTER. I en intervju med Manchester Citys egna tv-team visar City-stjärnorna att de är lite skönare än man kan få för sig.

De annars hårda försvararna Vincent Kompany, Gael Clichy och Pablo Zabaleta och målvakten Joe Hart verkar vara ett ganska skönt gäng.

Kompany berättar att han retades för sitt stora huvud och Zabaleta berättar att han inte förstod vad tränaren sa förut.

Se klippet här. Det roliga börjar ungefär efter en minut.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Älskar du snacket i omklädningsrummet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

Discovery+ och Eurosport förs samman med HBO Max och bildar den nya strömningstjänsten Max. Den som vill se allsvensk fotboll och allt från OS i sommar behöver köpa abonnemang. Det billigaste alternativet kostar 349 kronor i månaden.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

1 timme sedan
Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

Hurtig borta hela säsongen av "personliga skäl"

1 timme sedan
Svenska landslagsstjärnan Lina Hurtig missar resten av säsongen. Det beskedet ger Arsenals tränare Jonas Eidevall. Hon är fortfarande borta av personliga skäl och vi måste respektera det, säger han.

Catch Me Nots succé tar Fredricson närmare Paris

1 timme sedan
Henrik von Eckermann leder världscupfinalen inför lördagens avgörande. Det är inte det minsta överraskande. Däremot att Peder Fredricson är hack i häl – på en 18-åring som är i något av sitt livs form.

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

idag 11:34
Säsongens stora mål: Försvara OS-guldet i Paris. På vägen dit väljer Armand Duplantis bort Oslo för Ostrava – och börjar säsongen i Xiamen. Det är första gången som jag tävlar i Kina, det är supercoolt och arenan känns overklig, säger stjärnan inför Diamond League-premiären.