Zlatan hade ju varit stjärnan i laget i alla fall.
1 av 5
Zlatan hade ju varit stjärnan i laget i alla fall. - Foto: Bildbyrån
Och att bo i London ska ju vara roligare än i Manchester.
2 av 5
Och att bo i London ska ju vara roligare än i Manchester. - Foto: Bildbyrån
West Ham.
3 av 5
West Ham. - Foto: Bildbyrån
Zlatan.
4 av 5
Zlatan. - Foto: Bildbyrån
Zlatan.
5 av 5
Zlatan. - Foto: Bildbyrån

För gammal för storklubbarna – då vill West Ham värva Zlatan

För gammal för storklubbarna? Då hoppas West Ham kunna locka svensken till London.


Det är den engelska tidningen The Sun som skriver att London-klubben West Ham planerar att erbjuda Zlatan Ibrahimovic ett kontrakt.

Tidningen skriver att storklubbarna i England tvekar att värva svensken på grund av hans höga ålder, och att då West Ham ser sin chans att plocka in svensken i truppen.

Klubben hoppas kunna locka honom med spel i världens bästa liga, att få bo i London och en lön på cirka 1,4 miljoner kronor i veckan, och ska vara seriösa i sina ambitioner, skriver The Sun.

Bildkälla: Bildbyrån

Zlatan, som fyller 35 i oktober, håller på att spela ut det första kontraktet någonsin i sin karriär när det går ut till sommaren, och en övergång till West Ham vore ju... kittlande.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kul med Zlatan i West Ham?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

1 timme sedan
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

1 timme sedan
På onsdagen nådde bordtennisstjärnan Anton Källberg sin högsta placering hittills på världsrankningen: 13:e plats. Dagen därpå slog svensken världstrean Liang Jingkun från Kina i åttondelsfinalen i prestigefyllda ITTF World Cup i Macao.

Palestina vill att Fifa straffar Israel

2 timmar sedan
Palestinas fotbollsförbund anser att Israel diskriminerar palestinier och ber därför Internationella fotbollsförbundet (Fifa) att stänga av eller slänga ut Israels fotbollsförbund.

Sista matchen spelad – nu kan NHL-laget byta stad

2 timmar sedan
NHL-laget Arizona Coyotes kan flyttas – till Salt Lake City. Säsongens sista match i Mullett Arena blev därför en känslosam historia. Det var många känslor och det var mycket sorg, säger Coyotes tränare André Tourigny.

Ronaldo vann lönetvisten – får 114 miljoner

idag 11:44
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo vann lönetvisten med Juventus som nu måste betala honom motsvarande 114 miljoner kronor.