Everton bekräftar samtal

Evertons vd Robert Elstone bekräftar nu via klubbens hemsida att man för samtal med den amerikanske anfallsstjärnan Landon Donovan.


LA Galaxys anfallare och landslagsstjärna Landon Donovan kan komma att landa på Goodison Park. Ryktet cirklulerade redan på onsdagen men nu bekräftar Everton på sin hemsida att samtal förs.

- Landon är en spelare som David Moyes har identifierat som någon han skulle vilja ta till klubben, säger vd:n Robert Elstone.

- Vi jobbar på att få igenom det och hoppas att vi kan nå ett avtal med alla inblandade parter.

Den 27-årige Donovan är den spelare som gjort flest mål någonsin för USA:s landslag. Han är också den som spelat flest landskamper av de i dag aktiva spelarna.

Tidigare under 2000-talet har han spelat för Bayer Lerverkusen och Bayern München utan större framgångar. Nu kan han kamma hem ett korttidskontrakt med "Toffees”, kanske över tre månader, för att hålla igång ordentligt till VM-slutspelet i Sydafrika.

Everton ligger på femtonde plats i Premier League och har tre pinnar ner till nedflyttningsstrecket. Hittills har man bara mäktat med 19 mål på 15 matcher i ligan.

Till vardags är Landon Donovan lagkamrat med David Beckham i Los Angeles Galaxy.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!