Spanien vann säkert

16:e matchen i rad utan förlust för Europamästarna.

Europamästarna Spanien bjöd - som vanligt - på stor show när de sent på onsdagskvällen slog Chile med 3-0 i träningslanskampen på El Madrigal i Villareal.

Målskyttet inleddes efter 36 minuter när Valencias superanfallare David Villa säkert satte 1-0 bakom den chilenska målvakten Bravo. Det var EM-skyttekungens tolfte landslagsmål bara under 2008.

2-0-målet kom till efter ett vackert spanskt anfall som avslutades med att Xavi spelade fram Liverpool-stjärna Fernando Torres som snyggt drog in bollen. Innan matchen var det osäkert om Torres ens skulle kunna spela, efter att han varit skadad en längre tid, men "El Nio" visade att han var tillbaka med bravur.

Spanien dominerade matchen kraftigt, och blott fyra minuter före full tid satte hemmaspelaren Santi Cazorla in slutresultatet 3-0, och det spanska fotbollslandslaget har nu spelat 16 matcher i rad utan att förlora.