Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Milan har värvat klart -
Bojan Krkic blev sist in

- 28/08/2012, 22:09 -
Under tisdagen gjorde Milan klart med Bojan Krkic, som var sist in...
1 av 3

Under tisdagen gjorde Milan klart med Bojan Krkic, som var sist in...

AP/Scanpix

"Med honom vi stänger transfermarknaden", säger  Adriano Galliani.
2 av 3

"Med honom vi stänger transfermarknaden", säger Adriano Galliani.

Bildbyrån

Var Andy Carroll hamnar är oklart - men han hamnar nog inte i Milan.
3 av 3

Var Andy Carroll hamnar är oklart - men han hamnar nog inte i Milan.

Bildbyrån

Under tisdagen gjorde Milan klart med M’Baye Niang och Bojan Krkic. Nu har Galliani & Co värvat färdigt: "Med Bojan stänger vi transfermarknaden".

MILANO. Ingen Andy Carroll. Utan 17-årige M’baye Niang och före detta Barca-anfallaren Bojan Krkic ser ut att bli klubbens sista värvningar.

- Bojan är en bra signering och med honom vi stänger transfermarknaden, sa vicepresidenten Adriano Galliani under tisdagen, enligt Football Italia. 

Rossoneri hade fullt upp under tisdagen och gjorde klart med Caens anfallstalang M’baye Niang och Bojan Krkic - som man lånar från Roma.

22-årige Bojan kommer att genomgå en läkarundersökning under onsdagen.

"Vi kommer att vänta på Robinho"

Zlatan Ibrahimovic och Filippo Inzaghi har försvunnit. Robinho och Pato är skadade. Men några fler anfallsförstärkningar blir det inte.

- Carroll på lån från Liverpool? Vi har avslutat våra val av anfallare och kommer inte att köpa något mer. Det är synd att Robinho blev skadad, men vi kommer att vänta på honom, säger Galliani.