Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Suárez har fått en bitkompis i Italien

Milan-talangen Gianmario Comi är en bitare.
1 av 3

Milan-talangen Gianmario Comi är en bitare.

AP/TT/Bari

Baris anfallare Guiseppe de Luca fick sig ett bett.
2 av 3

Baris anfallare Guiseppe de Luca fick sig ett bett.

Bari

Comi klarade sig dock utan bestraffning.
3 av 3

Comi klarade sig dock utan bestraffning.

Ap/TT

Sport | 25/08/2014 10:59

Att bevisa att man har blivit biten på en fotbollsplan – utan kameror – är inte lätt. Fråga bara Bari-spelaren Guiseppe de Luca som blev utvisad på grund av just det.

Luis Suárez är inte ensam om ta till tänderna mot motspelare i matchsituationer. Nu har ett fall i Italien uppmärksammats. I mötet mellan Bari och Avellino använde Milan-talangen Gianmario Comi, som är utlånad till Avellino, tänderna för att sätta Guiseppe de Luca ur spel – och det lyckades han med.

Fick rött för protest

För när de Luca vilt protesterade efter bettet tröttnade till slut domaren och gav honom rött kort. Som om det inte var nog för de Luca och hans Bari så avgjorde sedan Comi den italienska cup-matchen.

Baris president Gianluca Papresta uttalade sig upprört om händelsen på klubbens officiella hemsida – där Bari också publicerade en bild på de Lucas arm efter Comis bett.

"Vill inte ha något bråk"

– Vi vill inte ha något bråk, men vi vill uppmärksamma incidenter som Comis bett på De Luca. Bari förtjänar respekt, precis som alla andra klubbar. Jag kommer att fortsätta att arbeta för det eftersom åskådare och spelare måste bete sig på rätt sätt. Ingen ska tro att man kan komma hit och göra vad man vill. Med det sagt vill vi önska Avellino lycka till i nästa runda.