Cristiano Ronaldo uppges vilja lämna Real Madrid.
1 av 4
Cristiano Ronaldo uppges vilja lämna Real Madrid. - Foto: SCANPIX
27-åringen firade inte sina två mål mot Granada i går.
2 av 4
27-åringen firade inte sina två mål mot Granada i går. - Foto: SCANPIX
En anledning till att han kan vilja tros vara att lagkamraten Marcelo hellre vill se Iker Casillas som guldbollenvinnare än portugisen.
3 av 4
En anledning till att han kan vilja tros vara att lagkamraten Marcelo hellre vill se Iker Casillas som guldbollenvinnare än portugisen. - Foto: SCANPIX
Om det inte vore nog med det så skadade sig 27-åringen och tvingades lämna planen med en skada under gårdagens vinstmatch mot Granada.
4 av 4
Om det inte vore nog med det så skadade sig 27-åringen och tvingades lämna planen med en skada under gårdagens vinstmatch mot Granada. - Foto: SCANPIX

Ronaldo vill lämna Real Madrid – vägrade fira sina mål

Två mål och matchens lirare i Real Madrids första seger i La Liga. Man kan ju anta att Cristiano Ronaldos liv lekte i går kväll – men det är precis tvärtom: "Jag är lite ledsen", säger storstjärnan.


MADRID. Real Madrid har inte fått den starten på säsongen som de hade hoppats på. Men efter segern i den spanska supercupen mot Barcelona och lagets första vinst i La Liga mot Granada hade Galacticos hoppats på att få lite andrum. Men nu uppdagas en schism inom José Mourinhos storlag. Cristiano Ronaldo, som gjorde sina två första mål i ligan mot Granada, vägrade att fira sina mål. 

"Jag är lite ledsen"

Anledningen? Det är lite oklart men 27-åringen trivs för tillfället inte med sin tillvaro i de regerande mästarna. Enligt den spanska radiokanalen Cadena Ser har Ronaldo redan bett presidenten Florentino Perez att få lämna klubben. 

– Jag är lite ledsen. Jag firade inte av privata skäl, säger Ronaldo enligt AP och fortsätter vara kryptisk.

– Klubben vet varför, men jag vill inte prata om det just utan fokusera på Portugal (som snart inleder sitt VM-kval reds.anm.), säger han. 

Besviken på klubben

Enligt spansk media finns det ett antal anledningar till varför 27-åringen kan vara missnöjd i Real Madrid. Cadena Ser uppger att den notoriske målskytten känner sig utstött i omklädningsrummet. Bland annat för att den brasilianske lagkamraten Marcelo ska ha sagt att han hellre vill se Iker Casillas får guldbollen än Ronaldo.

En annan förklaring är att 27-åringen är i kontraktsförhandlingar med klubben. 

Men han ska också vara besviken på hur klubben har hanterat hans nära vän Kaká

Frågan är hur Ronaldo tänkte när han – tre dagar efter transferfönstret stängt – nu uppges vilja lämna klubben. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.