Barcas P10:ors drömanfall slutar inte helt oväntat med ett mål.
1 av 3
Barcas P10:ors drömanfall slutar inte helt oväntat med ett mål. - Foto: Faksimil: BarcaTV
Nr 4 i Barcas P10:or verkar vara lite av en Messi-typ. Bollen nära kroppen och fin teknik. Lär bli livsfarlig i framtiden.
2 av 3
Nr 4 i Barcas P10:or verkar vara lite av en Messi-typ. Bollen nära kroppen och fin teknik. Lär bli livsfarlig i framtiden. - Foto: Faksimil: BarcaTV
Lagets Dani Alves får bollen på kanten och avancerar.
3 av 3
Lagets Dani Alves får bollen på kanten och avancerar. - Foto: Faksimil: BarcaTV

Här visar Barcas pojklag A-lagsklass

De är tio år gamla men visar redan prov på talang av världsklass. Tillväxten i Barcelona ser minst sagt positiv ut.


BARCELONA. Vi har sett det så många gånger. Bollen rullas runt mellan Xavi, Iniesta, Fabregas och Messi. Långskott hör inte till vanligheterna för Barcelonas A-lag, bollen ska passas hela vägen in i mål. Och till skillnad från lag som Arsenal så lyckas de, gång på gång.

Om vi ska tro på de här bilderna så lär Barcelonas dominans inom världsfotbollen stå sig ett tag till. 

Under tio år och visar världsklass

De här killarna är under tio år gamla och visar redan på en blick för spelet som kan jämföras med de stora killarna i Barcas A-lagstrupp. Barcelonas P10 lag står för det perfekta anfallet, sex lysande passningar ställer motståndarnas försvar helt och vips är bollen i mål.

Världsklass - och då är de som sagt knappt tio år gamla. Barcelona lär fortsätta vara livsfarliga en lång tid framöver.


Här är en annan extremt lovande Barca-talang. Seung Woo Lee heter han och han ser onekligen ut att kunna axla Messis mantel den dagen han får en plats i Barcas seniortrupp.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Debutantmål när Tre Kronor nollade Finland

Sverige mot Ungern igen i EM

1 timme sedan
Ungern igen – och Debrecen igen. Det blev utfallet när damernas EM-slutspel i handboll lottades. "Det är två tydliga favoriter i gruppen och det blir en nyckelmatch mot Ungern", säger förbundskapten Tomas Axnér i ett pressmeddelande.

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

2 timmar sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

2 timmar sedan
Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

3 timmar sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

idag 15:42
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.