Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stort intresse för Nordquist

Sport | 02/09/2009 11:28

Brynäs en av klubbarna som jagar den ratade Frölundaforwarden.

Jonas Nordquist och Karl Fabricius fick inte plats i storsatsande Frölundas trupp. Nu slåss de andra elitserieklubbarna om få skriva kontrakt med de ratade spelarna. Den 27-årige centern Nordquist är hetast av de två och Brynäs är den klubb som visar allra störst intresse.

– Vi är jätteintresserade av Jonas. Och om han skulle vara intresserad av att spela med Brynäs så vill vi i så fall skriva ett långtidskontrakt med honom, säger klubbens sportchef Michael Sundlöv till hockeysverige.se.

Även Nordquist moderklubb Leksand nämns som ett alternativ. Men sportchefen Patric Kjellberg menar att klubben inte jagar någon ny center.

Luleå, klubben som Nordquist och Fabricius representerade innan de kom till Frölunda, har också visat intresse för de båda spelarna.

– Spelare som har en anknytning till Luleå är alltid intressanta. Men det är förutsatt att det finns ekonomiskt utrymme. Vi lever i en ekonomiskt tajt situation, säger sportchefen Lars "Osten" Bergström till Norrbottens-Kuriren.

Skrivet av: