Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Karl Fabricius klandrar Frölunda

Sport | 03/09/2009 12:25

Sparkade forwarden Karl Fabricius besviken på hur Göteborgsklubben hanterade ärendet.

Nyförvärv och en krass ekonomi fick Frölunda att omgående sparka Jonas Nordquist och Karl Fabricius. Trots att det bara var tre veckor kvar till seriepremiären. Det är först nu som Fabricius har börjat smälta beskedet, som kom i tisdags.

– Det var bara åka hem och sätta sig och stirra in i väggen och det snurrade en massa tankar. Sedan ringde jag givetvis min agent och meddelade honom vad som hänt, säger Karl Fabricius till Norrbottens-Kuriren.

Han är väldigt missnöjd med hur Frölunda har hanterat hela situationen.

– Den här skilsmässan var inte vad jag ville ha med klubben. Det är ganska mycket smolk i bägaren och inget bra avsked, säger han.

– Det sätter mig i en jäkla sits. Jag får förmodligen vara inställd på att gå här ett tag. Jag har snackat med lite kompisar i Nordamerika som vill komma över och spela i Europa men det är väldigt tufft om platserna just nu, säger Fabricius till Norrbottens-Kuriren.

Även om det inte finns några konkreta förslag har Luleå Hockey visat intresse för sin tidigare spelare. Fabricius kan även tänka sig att gå till Ryssland eller andra utländska ligor.

Skrivet av: