Timander räddade Modo - och Horava?

Veteranen avgjorde på övertid för sitt Modo.

Senast Modo vann var i början av oktober och precis som tidigare i kväll stod Timrå då för motståndet.

Krislaget Modo hade fem förluster inför den här tillställningen - och kan stoltsera med en viktig seger i bottenmötet med Timrå i Swedbank Arena - efter seger i förlängning med 3-2.

Avslutningen av kampen blev händelserik efter att resultatet 1-1 stått sig fram till minut 19 i den tredje perioden.

Timrås Sebastian Erixon skyfflade in 2-1 till bortalaget och hemmafansen började lämna arenan.

Men ack de som ger sig.

Modo lyckas kvittera till 2-2 med blott tio sekunder (!) kvar - när Hannu Pikkarainen spelar fram Andreas Molinder som smäller in sitt andra mål i matchen.

I övertidsperioden är det Modo som har kommandot och de är även dem som får sista ordet.

I powerplay skjuter veteranen Mattias Timander från blå och en skymd Magnus Åkerlund har inte en chans att stoppa pucken.

Vänder det nu för Modo efter segern i länsderbyt?