1 av 2
Stefan Erkgärd hoppas hans Rögle blir elakare.
2 av 2
Stefan Erkgärd hoppas hans Rögle blir elakare.

Så ska Rögle ta sig ur krisen

Ängelolms stolthet har förlorat tre raka matcher. Nu vill man fula sig genom krisen.


En helvetesvecka är över för Rögle. Facit? 3-4 mot Linköping, 1-2 mot Djurgården och nu senast hela 2-5 mot Frölunda i Scandinavium.

Nu vill backen Stefan Erkgärds göra allt för att undvika en repris. Hur Rögle ska lyckas? Back to the roots.

- Det måste göra mer ont än så här att möta oss. Vi måste dra på blåställen igen och bli ett elakare lag, säger han till HD.

- Varje gång vi är på väg att lyfta känns det som att vi andas ut och hamnar i en trygghetszon. I stället borde vi trycka ifrån ännu hårdare och sträva efter att bli ännu bättre, säger Stefan Erkgärds till hd.se.

Redan på tisdag kan man revanschera sig mot Linköping när de besöker Ängelholm och Lindab Arena.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Svennis" vädjan: Ge Tomasson tid

Palmers snabba hattrick – avgjorde mot Everton

idag 01:06
Cole Palmer bjöd på stor show i Chelseas hemmaseger, 6–0, mot Everton.

Ny seger – Malmö upp i topp

igår 21:10
Tredje raka segern och hela 11–1 i målskillnad. Malmö FF har fått en kanonstart på allsvenskan. Det är en stabil match, vi åker hit och vinner med 4–0, säger Sebastian Nanasi efter mötet med Värnamo

Första segern för Häcken – efter målfest

igår 20:54
Säsongens första seger (4–3) i fotbollsallsvenskan är ett faktum för Häcken, efter ett målrikt och svängigt möte med Brommapojkarna på måndagen. Vi tar tre poäng, det är hur viktigt som helst, säger målskytten Julius Lindberg i Discovery+.

Ymers vändning – ser ut att göra comeback

igår 15:30
Svenske tennisspelaren Mikael Ymer ser ut att sikta på en comeback. 25-åringen antyder att han satsar vidare när hans avstängning – efter brott mot dopningsregler – går ut i början av nästa år.

Ståhls guldtränare om rekordkasten: "Känns fel"

igår 15:16
Det längsta damkastet på 35 år ena dagen, nytt världsrekord på herrsidan den andra. Men helgens diskustävlingar i Oklahoma går inte att ta på allvar, säger Daniel Ståhls tidigare tränare. Jag har sagt i 20 år att jag tycker att det är fel, säger Vesteinn Hafsteinsson till Aftonbladet.