Lördag 8 Maj
Stockholm

"Kennys närvaro fick en positiv effekt"

Jönsson på is med Rögle.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I går gjorde Kenny Jönsson sitt första träningspass med Rögle efter att ha anlitats som extratränare och stöd till Gunnar Persson och Tommy Sjödin. Efteråt var tongångarna väldigt positiva.

- Jag kände direkt att Kennys närvaro fick en positiv effekt på alla. Han är inte bara kunnig, han är en behaglig person också, säger Gunnar Persson till hd.se.

Kenny Jönsson själv tyckte att det var roligt att vara tillbaka på isen. Han gick in och coachade backarna lite extra.

- Det är ofta små saker som gör den stora skillnaden. Jag försökte att smälta in och komma med lite tips, framför allt till backarna. Ska man hitta tillbaka gäller det att skaffa sig bra vanor på isen, säger den pensionerade backstjärnan.

Bland spelarna var det idel leenden efter träningen. Målvakten Cristopher Nihlstorp säger till Helsingborgs Dagblad att spelarna tände till av att se Kenny Jönsson på isen.

- Det syntes direkt att alla fick en kick, helt plötsligt blev det mycket mer energi där ute, menar Nihlstorp och utvecklar sitt resonemang:

- Kenny är Kenny, han är väldigt respekterad. Jag behöver bara gå till mig själv. När en sådan spelare är med vill man inte se ut som ett såll. Nu är det bara att hoppas att alla tänker likadant och att den här kicken håller i sig.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela