Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ljus i tunneln för Timråback

Scanpix

Sport | 10/02/2010 15:47

Han inledde säsongen på bästa möjliga sätt. Men sedan den 17 november har Fredrik Sonntag lyst med sin frånvaro. En mystisk handledsskada har stoppat Timrås nyförvärv från spel.

Nu har han äntligen fått den åtgärdad. På tisdagen opererades 22-åringen och fick samtidigt svar på vad som har varit fel, skriver dagbladet.se.

- De öppnade upp i handleden och såg då att en del av ledkapseln hade kommit i kläm mellan handlovsbenen, säger Timrås läkare Örjan Fröjd till tidningen.

Om allt går som det ska kommer Fredrik Sonntag, som värvades till Timrå från Södertälje, att göra comeback någon gång efter OS-uppehållet.

- Det känns väldigt bra. Nu är det bara att vänta två veckor till att börja med, men sedan hoppas jag på att vara tillbaka så snabbt som möjligt, säger den före detta juniorlandslagsbacken som äntligen kan se ljuset efter en tid i mörker.

- Det har varit otroligt frustrerande. Jag har varit så deppad att jag inte velat gå på matcherna.

Hockeysverige.se