Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Guldtränarna lämnar Färjestad

- 15/02/2010, 09:07 -

Guldmakarna Tommy Samuelsson och Perra Johnsson lämnar Färjestad till sommaren. "Jag går vidare och sedan får vi se vad livet har att erbjuda" , säger Johnsson.

Det blir ett tränarbyte i Färjestad till nästa säsong. Till Aftonbladet säger Perra Johnsson att han och Tommy Samuelsson kommer att lämna klubben - bara ett år efter SM-guldet.

- Klubben vill förändra strukturen på ledarsidan. De vill ha en huvudtränare och sedan en eller två assisterande. Jag är inte aktuell för jobbet som huvudtränare, och att vara någon assisterande är jag inte intresserad av, säger Perra Johnsson till tidningen.

Johnsson tog över Färjestad sedan Leif Strömberg fått sparken i januari 2006. Han gjorde sedan en säsong i Skellefteå innan han i fjol ledde Karlstadlaget till klubbens åttonde SM-guld tillsammans med Tommy Samuelsson. Nu blir det ingen fortsättning i klubben för någon av dem.

- Nej, jag blir inte kvar i Färjestad, det tror jag inte i alla fall. Jag går vidare och sedan får vi se vad livet har att erbjuda. Jag är öppen för allt, vi får bara se vad som händer, säger Perra Johnsson.

Hockeysverige.se