- Foto: Bildbyrån

Tony Mårtensson: "Jag skäms"

Tony Mårtensson var uppgiven, förstörd och besviken efter sitt lags 0-8-nederlag mot Modo där man blev helt utspelade under stora delar av matchen. - Jag vet inte vad jag ska säga efter en sån här match, säger Mårtensson.


När Tony Mårtensson sedan fick frågan vidare på om det berodde på den stora mängd skadade och sjuka spelare man har, där en mängd ordinarie anfallare saknades, hade han mer ord än så att komma med.

- Vi kan inte stå här och skylla på det. Vi som är här måste göra bättre ifrån oss. Det är vi som viker ner oss totalt. Det är pinsamt. Jag skäms.

LHC tappade också sin serieledning till HV71 i och med förlusten, men ger inte upp drömmen om att gå in som toppseedade i slutspelet.

- Självklart vill vi vinna serien. Vi måste glömma den här matchen fort och sen försöka vinna det vi har kvar att spela.

Hockeysverige.se

/
/
LHC
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Hurtig missar säsongen av "personliga skäl"

Lina Hurtig blir borta resten av säsongen.

Catch Me Nots succé tar Fredricson närmare Paris

Henrik von Eckermann leder världscupfinalen inför lördagens avgörande. Det är inte det minsta överraskande. Däremot att Peder Fredricson är hack i häl – på en 18-åring som är i något av sitt livs form.

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

2 timmar sedan
Säsongens stora mål: Försvara OS-guldet i Paris. På vägen dit väljer Armand Duplantis bort Oslo för Ostrava – och börjar säsongen i Xiamen. Det är första gången som jag tävlar i Kina, det är supercoolt och arenan känns overklig, säger stjärnan inför Diamond League-premiären.

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

3 timmar sedan
Tidigt i kvalet inför formel 1-sprinten i Shanghai blev det rödflagg för en gräsbrand bredvid banan, som dock släcktes snabbt.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

3 timmar sedan
Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.