Daniel Corso är sugen på Ryssland.
1 av 3
Daniel Corso är sugen på Ryssland. - Foto: Bildbyrån
Han är femte bäst i elitseriens plus/minus-liga.
2 av 3
Han är femte bäst i elitseriens plus/minus-liga. - Foto: Bildbyrån
Corso är bäst i Timrå.
3 av 3
Corso är bäst i Timrå. - Foto: Bildbyrån

Corso kan lämna Timrå för KHL

Daniel Corso blir kanske bara kvar i Timrå en säsong, trots att han har ett år kvar på kontraktet. Nästa säsong kan han spela i KHL.


- Jag har hört att det finns intresserade klubbar, men jag har inte pratat så mycket med mig agent ännu eftersom vi har fullt upp här med Timrå. Så vi får väl se lite vad som händer här längre fram, säger stjärnan till dagbladet.se.

Och intresset är ömsesidigt, trots att han har en halv misslyckad säsong i Nizjnij Novgorod från 07/08 som avbröts i förväg.

- Man kan spela en säsong där borta och tjäna samma pengar som man gör här på tre säsonger. Med tanke på min ålder och vart jag är i min karriär så måste man överväga sådana här saker, menar Corso.

32-åringen värvades till Timrå efter en mycket stark säsong i Kärpät i FM-ligan ifjol och har tillsammans med Anders Lindbäck och Martin Sonnenberg varit Timrås ledande spelare under säsongen.

Han toppar lagets interna poängliga med 16 mål och 28 assist på 47 matcher och är dessutom ledande i plus/minus med +18. En notering som dessutom gör honom femte bäst i Elitserien.

Hockeysverige.se

/
/
KHL
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

Tidigt i kvalet inför formel 1-sprinten i Shanghai blev det rödflagg för en gräsbrand bredvid banan, som dock släcktes snabbt.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

1 timme sedan
Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

1 timme sedan
Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.

Tragedin i Riyad – succéhästen dog i stallet

3 timmar sedan
Amerikanskan Jill Humphrey, 42, firade en av sina största framgångar. Hon hyllade sin häst efter tredjeplatsen i världscupfinalens andra omgång i går kväll. Han gjorde allt för mig. Kort senare kollapsade Chromatic och dog.