Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joel försöker – "Pebben" avstår

1 av 1

Scanpix

Sport | 18/03/2010 16:25

Joel Lundqvist gick fullt på matchvärmningen och ser ut att komma till spel mot Linköping i kväll. Däremot tvingas Per-Johan Axelsson avstå.

Frölundas lagkapten Joel Lundqvist spelar av allt att döma den första kvartsfinalen mot Linköping i kväll. Det skriver sportsday.se. Centern deltog för fullt på Frölundas matchvärmning under torsdagsförmiddagen och har ett specialskydd på knäet som ska förhindra hans skada att förvärras.

Sportsday.se uppger att Lundqvist troligen går in i en fjärdekedja med Nicklas Lasu och Carl Klingberg och på så vis testar sig fram. Joakim Andersson går in förstakedjan med Tomi Kallio och Niklas Andersson.

Spelar gör däremot inte Per-Johan Axelsson. Han uppges ha deltagit på matchvärmningen, men i en gul tröja vilket innebär att han är icke tacklingsbar. Även "Pebben" dras med en knäskada.

I Linköping saknas Patrik Zackrisson, Pontus Petterström och Jari Tolsa. Däremot ska både Erik Andersson och Fredrik Emvall vara i speldugligt skick, skriver corren.se.

De assisterande tränaren Magnus Hävelid säger till klubbens webbsida att man kommer att hålla laget hemligt tills två timmar innan nedsläpp.

Hockeysverige.se