Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dixons måltorka måste få ett slut

- 20/03/2010, 13:00 -

Bildbyrån

Han var Brynäs hetaste målskytt under större delen av säsongen. Men sedan gick målskyttet i troll för Stephen Dixon, som landade på 19 mål i grundserien trots sin torka.

Stephen Dixon har han inte gjort mål på elva raka matcher, och senast han gjorde mål var innan OS-uppehållet. Men han tar inte alltför allvarligt på situationen, trots att man är mitt uppe i slutspelet och det börjar krävas leverans för att säsongen inte ska vara över nästa vecka.

– Jag är förstås medveten om det här. Men jag känner ingen stress, jag försöker hela tiden vara med där framme och gå på mål och försöka skapa chanser. Det känns bra på isen, men ­ibland kommer man i sådana här perioder, säger Dixon till gd.se.

Matchen i eftermiddag mot Djurgården blir en viktig drabbning, inte minst för Brynäs som har stor press på sig att få komma på tavlan i matchserien och knipa en av de numera två bortamatcher man måste vinna för att gå vidare.

- Det är den största matchen i år vi har framför oss. Vi måste spela bättre än senast, säger Dixon.

Hockeysverige.se