Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Det här är matcherna man kommer ihåg"

1 av 1

Scanpix

Sport | 20/03/2010 13:06

I kväll är Linköping ute efter revansch på Frölunda i den andra ronden.

Torsk efter förlängning efter en stark upphämtning på slutet av Linköping i Göteborg. I kväll gäller det för favoriterna att ta tag i grejerna och kvittera i matchserien för att inte hamna i ett svårt underläge.

Mikael Håkanson blir en spelare för laget att luta sig mot i sådana här lägen. Han har varit med förr. För att uttrycka det milt.
Årets slutspel är hans 15:e SM-slutspel.

- Om man åker omkring och tänker på vad som kan hända, det är då det låser sig, säger Musse till corren.se.

- Det är ju de här matcherna man kommer ihåg, när det var tight och varje byte kunde bli avgörande. Det är en fest som har börjat och vi vill, eller vi ska, vara med hela vägen.

35-åringen har sedan 1996 bara missat slutspel en enda säsong. Det var debutåret i Linköping då han fick spela kvalseriehockey istället.

I vinter var han på väg mot sin klart bästa säsong poängmässigt när han drabbades av ryggproblem och tvingades till två månaders vila (missade totalt 16 matcher), vilket gjorde att han stannade på 35 poäng - två färre än hans rekordsäsong från tiden i Djurgården.

Hockeysverige.se