Kyle Klubertanz tror på sitt Djurgården.
Kyle Klubertanz tror på sitt Djurgården. - Foto: BILDBYRÅN

Klubertanz: "Vi behöver inte oroa oss"

Djurgården föll tungt på hemmaplan med 2-1 mot Brynäs. Resultatet innebär att det nu står 1-1 i matcher - men trots det tror Kyle Klubertanz fortfarande på sitt DIF.- Jag tror att vi kan klara av det här, säger Djurgårdsbacken till Nyheter24.


STOCKHOLM. Djurgården tappade och förlorade med 2-1 i sudden death när laget tog emot Brynäs i den andra kvartsfinalsmatchen.

Men trots den tunga förlusten, som innebär att det nu står 1-1 i matcher, ger inte Kyle Klubertanz upp avancemang.

- Det är sju matcher, så jag tror att vi kan klara av det här, säger backen till Nyheter24.

- Det är en lång serie. Det här inget som man behöver oroa sig över, fortsätter han.

Vad tycker du om matchen?

- Jag tycker att vi spelade bra. Vi hade en hel del lägen men deras målvakt spelade bra. Jag tycker att även vår målvakt spelade bra, så det är bara att fortsätta spela bra.

- Om vi kunde skulle vi förmodligen inte förändra någonting från i kväll. Förutom att göra fler mål kanske, konstaterar han.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.