Sonnenberg tremålsskytt när Timrå reducerade

Martin Sonnenberg gjorde tre mål mot HV71 när Timrå reducerade till 2-1 i matcher.

Timrå knappade in på HV71:s ledning efter en minst sagt målrik tillställning. Hela nio mål gjordes när hemmalaget reducerade till 2-1 i matcher.

Hemmalaget lade grunden för den viktiga segern redan i den första perioden. Redan efter de första 20 minuterna hade Timrå tagit ledningen genom Fredrik Hynning, Tomas Skogs och Martin Sonnenberg - samtliga på power play.

Den andra perioden såg ut att bli lika hemsk som den första för HV. Endast 1.46 minuter in i mellanperioden gjorde Sebastian Erixon Timrås fjärde mål och mörkret var total för bortalaget.

Liv i matchen blev det ändå när Martin Thörnberg och David Petrasek med ett mål vardera lyckades reducera till 4-2 innan periodens slut.

När dessutom Adam Almquist gjorde bortalagets tredje hade Timrås säkra 4-0-ledning helt plötsligt hämtats in.

Men när HV återigen tvingades spela i box play kunde de inte hålla undan och släppte in ytterligare ett mål när Martin Sonnenberg gjorde sitt andra för kvällen. Samme Sonnenberg fastställde slutresultatet när han med endast tre sekunder kvar av matchen målade för tredje gången.

/
/
/

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.