Chris Abbott vann matchen åt Rögle

Elitseriemötet mellan Rögle och HV71 blev målrikt och flest mål gjorde Abbott.


Elitseriemötet mellan Rögle och HV71 blev målrikt och flest mål gjorde Chris Abbott. Han stod för fyra av Rögles mål. Även brorsan Cam gjorde ett mål. Men HV71 bjöd på svårt motstånd - matchen slutade 6-5 till Rögle.

HV71 hade sex raka vinster inför mötet med Rögle. Men mot skåningarna tog det stopp. Sviten sprack efter en sanslös upplösning i Lindab Arena. Rögle tappade en 4-2-ledning men kunde till slut avgöra med enbart en minut och 34 sekunder kvar av matchen efter ett omdiskuterat. Stor matchhjälte blev Chris Abbott som stod för fyra fullträffar inklusive det avgörande 6-5-målet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

Hurtig borta hela säsongen av "personliga skäl"

Svenska landslagsstjärnan Lina Hurtig missar resten av säsongen. Det beskedet ger Arsenals tränare Jonas Eidevall. Hon är fortfarande borta av personliga skäl och vi måste respektera det, säger han.

Catch Me Nots succé tar Fredricson närmare Paris

1 timme sedan
Henrik von Eckermann leder världscupfinalen inför lördagens avgörande. Det är inte det minsta överraskande. Däremot att Peder Fredricson är hack i häl – på en 18-åring som är i något av sitt livs form.

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

3 timmar sedan
Säsongens stora mål: Försvara OS-guldet i Paris. På vägen dit väljer Armand Duplantis bort Oslo för Ostrava – och börjar säsongen i Xiamen. Det är första gången som jag tävlar i Kina, det är supercoolt och arenan känns overklig, säger stjärnan inför Diamond League-premiären.

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

3 timmar sedan
Tidigt i kvalet inför formel 1-sprinten i Shanghai blev det rödflagg för en gräsbrand bredvid banan, som dock släcktes snabbt.