- Foto: Scanpix/AP

Timrå kan inte räkna med hemvändare

Fredrik Modin har ett utgående kontrakt i NHL efter den här säsongen, och hans NHL-karriär idag är inte vad den en gång var.


SUNDSVALL. Men Timråfansen kan ändå inte räkna med att Njurundasonen, som spelade för klubben 1991-1993 och under lockouten, ska komma hem. Åtminstone inte om han själv får bestämma.

- Det känns som att det är NHL som gäller om jag ska fortsätta spela, men samtidigt vet jag inte hur det kommer att kännas i sommar och vilka alternativ som finns för mig då. Mycket hänger ju intresset från klubbarna. Vi får ta ställning till detta då, säger Modin till dagbladet.se.

35-åringen gjorde debut i NHL redan 1996 efter flytten från Brynäs och har sedan dess spelat för Toronto, Tampa, Columbus och nu Los Angeles.

Senaste åren har kantats av skador och sedan 2007 har han missat betydligt fler matcher än han spelat i NHL. Men där ser han en ljusning på läget. Åtminstone för tillfället.

- Nu känner jag mig fräsch. Men det är klart att det varit jobbigt med alla skador de senaste åren.

Hockeysverige.se

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

1 timme sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

1 timme sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

2 timmar sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

3 timmar sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

3 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.