Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Första trepoängaren för Modo

- 23/09/2008, 21:46 -

Modo besegrade Rögle med 3-1 på bortaplan. Rögle hade kvitteringschans i slutperioden, men Modomålvakten Karol Krizan storspelade. Segern innebar Örnsköldsvikslagets första trepoängare för säsongen. (TT)

Modo besegrade Rögle med 3-1 på bortaplan. Niclas Sundström, Per Svartvadet och Per-Åge Skröder blev Örnsköldsvikslagets målskyttar.

Efter urladdningen mot Färjestad i lördags öppnade Rögle mycket blekt. Inte ens den berömda klacken verkade tänd. Modo hade en enkel resa i första perioden och 2-0-ledningen var i underkant.

I andra var det ombytta roller efter Mathias Porselands reducering till 1-2. Rögle pressade tillbaka Modo och var millimeter från att kvittera. Efter Modo-timeout svängde matchen tillbaka till bortalagets fördel.

I sista handlade det om en desperat Röglejakt på en kvittering. Chanserna fanns - men Modos Karol Krizan storspelade i kassen och fixade säsongens första trepoängare. (TT)

Skrivet av: