Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Första trepoängaren för Modo

Sport | 23/09/2008 21:46

Modo besegrade Rögle med 3-1 på bortaplan. Rögle hade kvitteringschans i slutperioden, men Modomålvakten Karol Krizan storspelade. Segern innebar Örnsköldsvikslagets första trepoängare för säsongen. (TT)

Modo besegrade Rögle med 3-1 på bortaplan. Niclas Sundström, Per Svartvadet och Per-Åge Skröder blev Örnsköldsvikslagets målskyttar.

Efter urladdningen mot Färjestad i lördags öppnade Rögle mycket blekt. Inte ens den berömda klacken verkade tänd. Modo hade en enkel resa i första perioden och 2-0-ledningen var i underkant.

I andra var det ombytta roller efter Mathias Porselands reducering till 1-2. Rögle pressade tillbaka Modo och var millimeter från att kvittera. Efter Modo-timeout svängde matchen tillbaka till bortalagets fördel.

I sista handlade det om en desperat Röglejakt på en kvittering. Chanserna fanns - men Modos Karol Krizan storspelade i kassen och fixade säsongens första trepoängare. (TT)

Skrivet av: