Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bremberg elitserieaktuell - nära SSK?

- 09/06/2010, 15:48 -
Fredrik Bremberg kan återvända till elitserien.

Fredrik Bremberg kan återvända till elitserien.

SCANPIX

Södertälje skulle mer än gärna vilja knyta till sig veteranen Fredrik Bremberg.- Vore konstigt om vi inte var intresserade, säger klubbdirektören Stefan Jonsson.

Fredrik Bremberg är på väg tillbaka till elitserien. Frågan är bara vilken klubb som drar det längsta strået i kampen om den offensivt skicklige forwarden. Södertäljes klubbdirektör Stefan Jonsson bekräftar att han är intresserad.

- Fredrik Bremberg är en enormt skicklig hockey spelare. Och det vore väl konstigt att säga att vi inte skulle vara intresserat av honom, säger Jonsson till Länstidningen.

Djurgårdens sportchef Janne Järlefelt har tidigare sagt till Sportbladet att Bremberg inte är aktuell för en återkomst till sin före detta elitserieklubb.

Den snart 37-årige vänsterforwarden värvades till KHL av Atlant förra säsongen, men fick sparken redan innan seriespelet kommit i gång. I stället hamnade han i finska Jokerit där han svarade för 39 poäng (13+26) på 45 matcher i grundserien samt sju poäng (5+2) på tre slutspelsmatcher.

Hockeysverige.se