Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nyförvärvet missar starten - ledbanden av

Daniel Larsson missar premiären.
1 av 1

Daniel Larsson missar premiären.

Daniel Nilsson/BILDBYRÅN

Sport | 22/07/2010 16:37

Alexander Larsson klagade över smärtor i ena armen. Nu visar det sig att två ledband var av.– Det kom som en chock för mig, säger Timrås nyförvärv.

TIMRÅ. Timrås nyförvärv från norska ligan, Alexander Larsson, kan missa elitseriepremiären.

Han hade problem med en ond arm och uppsökte läkare för att få en lösning på problemet. Då visade det sig att två ledband i armen var av och nu väntar fyra veckor i gips.

- Det kom som en chock för mig. man har ju varit på undersökningar förut men det brukar aldrig bara några större grejer, och så fick man det här beskedet. Man får ta det som det är, men det kommer ju inte gå jättefort att ta sig tillbaka, säger Larsson till dagbladet.nu.

Enligt tidningen är det troligt att han inte hinner tillbaka i fullgott skick innan premiären i mitten av september.

24-åringen från Grästorp i Västergötland spelade sin juniorhockey i HV71 och gjorde tre säsonger i Sundsvall (med fyra elitseriematcher på lån i Timrå) innan han flyttade till Norge där han gjort stor succé med 110 poäng på 91 matcher för först Frisk-Asker och sedan Sparta Sarpsborg.

Han har kommit tia respektive femma i poängligan under sina två år i ligan.

Hockeysverige.se