Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ridderwall tillbaka på isen

Sport | 24/01/2009 15:59

Djurgårdens skadade målvakt Stefan Ridderwall körde några varv på träningen.

Skadade DIF-målvakten Stefan Ridderwall testade i dag att köra lite lätt på isen under lördagens träning. Visserligen hade han ingen målvaktsutrustning, och det är i dagslaget svårt att säga när han återigen är redo fär matchtempo.

– Positivt är att jag kunnat åka lite skridskor igen, men det är fortfarande en bit kvar tills jag kan börja köra för fullt, säger Stefan Ridderwall till TV4.

Han ådrog sig en bristning i baksidan av ena låret i segermatchen mot Linköping och tvingades utgå i den tredje perioden i mitten av januari. Därefter har han kört rehabiliteringsträning och fått skadan behandlad med laser och ström för att skynda på läkningsprocessen.

Djurgårdens unga målvaktslöften har under säsongen inte riktigt levt upp till klubbledningens förväntningar. Både Ridderwall och Gustaf Wesslau har inte fått sitt spel att komma till sin rätt. Men Djurgårdsledningen är inte missnöjda, och dementerar rykten om nyförvärv på målvaktssidan.

– Vi avvaktar Stefans (Riderwall) skada och så får se när han kommer tillbaka. Sen måste jag alltid hålla mig ajour om vad som händer på spelarmarknaden. Det finns alltid intressanta spelare att titta på, säger sportchefen Jan Järlefelt till TV4.

Skrivet av: