Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

De bildar veckans lag

Wallin är med i veckans lag.
1 av 1

Wallin är med i veckans lag.

Erik Mårtensson/AP/SCANPIX

Sport | 11/10/2010 10:47

SPELVECKA 4. Veckans lag innehåller bland annat hemvändaren Rickard Wallin.

STOCKHOLM. Och som vanligt får de sex spelarna som kommer med i Veckans lag sköna bonuspoäng i HockeyCoachen, fantasytävligen där du kan välja bland spelare i både elitserien och allsvenskan.

Glöm inte att rösta på din favorit i Veckans lag nedan!

Veckans...

...Linus Klasen: Robert Rosén och hans mål mot Frölunda kommer definitivt kandidera till Årets Mål. Det var Linus Klasen-klass hela vägen.

...räddare: Han är omtyckt av alla, men likväl en doldis. Skönt då när en krigare som Mikael Johansson får kliva fram som en äkta superhjälte. Kvittera med tre sekunder kvar och sen avgöra på straffar måste vara grymt för en kille som sällan får rubrikerna.

...en fluga gör ingen sommar: Samma Frölunda som Micke Johansson frälste mellan de urusla insatserna. Nollade i både Övik och Luleå är inget vidare facit.

..."det räcker nu": Utsätts man under för lång tid för felbehandlingar och orättvisor kommer man förr eller senare till en punkt då det rinner över och man blir förbannad även utåt. Det hände Lance Ward i veckan. Och jag förstår hans frustration och är mest imponerad över att han inte lackar ur oftare.

...delat burväktarskap funkar: I Luleå delar David Rautio och Anders Nilsson på jobbet så här långt och visar att den strategin är tämligen lyckad. Båda två höll säsongens första nollor när Luleå sopade rent totalt framför eget mål i veckans båda matcher man hade.

...utskällning: Rickard Wallin var så less efter första perioden i matchen mot Brynäs att han inte valde att bara ge sin kritik till medspelarna i omklädningsrummet: "Så jävla bra var vi inte att vi kan åka hit och tro att vi är några jävla stjärnor"

Hockeysverige.se

Färjestad och Mikael Johansson leker.