Wallin är med i veckans lag.
Wallin är med i veckans lag. - Foto: Erik Mårtensson/AP/SCANPIX

De bildar veckans lag

SPELVECKA 4. Veckans lag innehåller bland annat hemvändaren Rickard Wallin.


Veckans lag

För två veckor sedan drog "Veckans lag" igång och för att läsa vilka som tog sig in på listan de gångerna klicka här samt här.

STOCKHOLM. Och som vanligt får de sex spelarna som kommer med i Veckans lag sköna bonuspoäng i HockeyCoachen, fantasytävligen där du kan välja bland spelare i både elitserien och allsvenskan.

Glöm inte att rösta på din favorit i Veckans lag nedan!

Veckans...

...Linus Klasen: Robert Rosén och hans mål mot Frölunda kommer definitivt kandidera till Årets Mål. Det var Linus Klasen-klass hela vägen.

...räddare: Han är omtyckt av alla, men likväl en doldis. Skönt då när en krigare som Mikael Johansson får kliva fram som en äkta superhjälte. Kvittera med tre sekunder kvar och sen avgöra på straffar måste vara grymt för en kille som sällan får rubrikerna.

...en fluga gör ingen sommar: Samma Frölunda som Micke Johansson frälste mellan de urusla insatserna. Nollade i både Övik och Luleå är inget vidare facit.

..."det räcker nu": Utsätts man under för lång tid för felbehandlingar och orättvisor kommer man förr eller senare till en punkt då det rinner över och man blir förbannad även utåt. Det hände Lance Ward i veckan. Och jag förstår hans frustration och är mest imponerad över att han inte lackar ur oftare.

...delat burväktarskap funkar: I Luleå delar David Rautio och Anders Nilsson på jobbet så här långt och visar att den strategin är tämligen lyckad. Båda två höll säsongens första nollor när Luleå sopade rent totalt framför eget mål i veckans båda matcher man hade.

...utskällning: Rickard Wallin var så less efter första perioden i matchen mot Brynäs att han inte valde att bara ge sin kritik till medspelarna i omklädningsrummet: "Så jävla bra var vi inte att vi kan åka hit och tro att vi är några jävla stjärnor"

Hockeysverige.se

Färjestad och Mikael Johansson leker.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lag Edin på ny guldjakt i VM: "Lite unikt"

Xabi Alonso nobbar Liverpool

1 timme sedan
Xabi Alonso har inga planer på att ersätta Jürgen Klopp i Liverpool, när tysken lämnar jobbet som huvudtränare efter den här säsongen. Spanjoren stannar i Bayer Leverkusen. Just nu är det här rätt plats för mig.

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

2 timmar sedan
Å ena sidan en förväntad storpublik på flera håll. Å andra sidan farhågor kring mer våld. På påskafton börjar fotbollsallsvenskan 2024. Vi är oroliga för att ordningsstörningarna kan dämpa kärleken och möjligheten att alla ska känna att fotboll tillhör mig, säger Fredrik Reinfeldt, ordförande i Svenska fotbollförbundet.

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

idag 10:38
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.