Challe Berglund har tidigare representerat Djurgården och kommer säkerligen att vara extra taggad.
1 av 2
Challe Berglund har tidigare representerat Djurgården och kommer säkerligen att vara extra taggad. - Foto: ERIK MÅRTENSSON / SCANPIX
AIK är i desperat behov av poäng i bottenstriden.
2 av 2
AIK är i desperat behov av poäng i bottenstriden. - Foto: Mikael Fritzon / SCANPIX /

Ordkriget har börjat

Inför kvällens viktiga match mellan AIK och Modo, har nu lagens supportrar dragit igång ordkriget som ska trigga spelarna, fansen och den allmäna publiken.


AIK:s nyförvärv

AIK har värvat två nya spelare för att klara av kontraktet. Kanadensaren Kent McDonell har skrivit på för resten av säsongen och kommer närmast från Färjestad. Ratislav Pavlikovsky, vann VM-guld med sitt Slovakien när landet anordnade Hockey-VM. Pavlikovsky kommer närmast från Örebro Hockey och är 33-år gammal. Slovaken har dock endast skrivit på ett try-out-kontrakt som sträcker sig över nio matcher.

STOCKHOLM. AIK tar emot Modo under torsdagskvällen och inför matchen har lagens supportrar dragit igång ett ordkrig för att sporra spelarna och fansen.

"Att kalla oss Modoiter för medelpadingar är inget som vi direkt uppskattar." skriver Nyheter24:s Modo-bloggare Mathias Ekdahl och menar vidare att den gamle Djurgårdsspelaren Nicklas Danielsson och DIF-legenden Challe Berglund kan vara extra taggade. "När man har spelat i Djurgården i många år så gillar man inte AIK."

"Inget bra bortalag"

Nyheter24:s AIK-skribent Marie Lichtenstein menar att Modo kommer att få det tufft när de kommer på besök till Hovet, men medger samtidigt att AIK kan mycket väl förlora matchen.

"Alltså det är ju självklart att AIK kommer att få det tufft, men MODO är inget direkt bra bortalag så man kan ju hoppas att den trenden fortsätter och att MODO stannar kvar på 14 poäng efter matchen också." skriver hon.

AIK har endast skrapat ihop sju poäng och Roger Melin har nu på sig sina tur-tofflor, i hopp om att få till tre poäng vilket skulle innebära att laget klättrar undan från lokalkonkurrenten Djurgården.

Se Roger Melins intervju i sina tur-tofflor.

AIK
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

Sävehof var chanslöst i den första kvartsfinalen mot landslagsstjärnan Jim Gottfridsson och hans kompisar i Flensburg-Handewitt. Den tyska storklubben vann med 41–30 och lär knappast gå bort sig i returen i nästa vecka.

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

1 timme sedan
FBI:s misslyckande gör att den amerikanska staten nu får betala motsvarande 1,5 miljarder kronor sammanlagt till ett hundratal offer för gymnastikläkaren Larry Nassars övergrepp.

Ryska fäktare nobbar OS-kval

3 timmar sedan
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

3 timmar sedan
Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

idag 14:58
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.