Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ordkriget har börjat

- 14/10/2010, 10:54 -
Challe Berglund har tidigare representerat Djurgården och kommer säkerligen att vara extra taggad.
1 av 2

Challe Berglund har tidigare representerat Djurgården och kommer säkerligen att vara extra taggad.

ERIK MÅRTENSSON / SCANPIX

AIK är i desperat behov av poäng i bottenstriden.
2 av 2

AIK är i desperat behov av poäng i bottenstriden.

Mikael Fritzon / SCANPIX /

Inför kvällens viktiga match mellan AIK och Modo, har nu lagens supportrar dragit igång ordkriget som ska trigga spelarna, fansen och den allmäna publiken.

STOCKHOLM. AIK tar emot Modo under torsdagskvällen och inför matchen har lagens supportrar dragit igång ett ordkrig för att sporra spelarna och fansen.

"Att kalla oss Modoiter för medelpadingar är inget som vi direkt uppskattar." skriver Nyheter24:s Modo-bloggare Mathias Ekdahl och menar vidare att den gamle Djurgårdsspelaren Nicklas Danielsson och DIF-legenden Challe Berglund kan vara extra taggade. "När man har spelat i Djurgården i många år så gillar man inte AIK."

"Inget bra bortalag"

Nyheter24:s AIK-skribent Marie Lichtenstein menar att Modo kommer att få det tufft när de kommer på besök till Hovet, men medger samtidigt att AIK kan mycket väl förlora matchen.

"Alltså det är ju självklart att AIK kommer att få det tufft, men MODO är inget direkt bra bortalag så man kan ju hoppas att den trenden fortsätter och att MODO stannar kvar på 14 poäng efter matchen också." skriver hon.

AIK har endast skrapat ihop sju poäng och Roger Melin har nu på sig sina tur-tofflor, i hopp om att få till tre poäng vilket skulle innebära att laget klättrar undan från lokalkonkurrenten Djurgården.

Se Roger Melins intervju i sina tur-tofflor.

AIK
/
/
/