Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vad gör ni, Frölunda?

Men alla håller inte riktigt med.
1 av 3

Men alla håller inte riktigt med.

Nils Jakobsson/BILDBYRÅN

Kenta Johansson vill värva fler spelare.
2 av 3

Kenta Johansson vill värva fler spelare.

LARS HEDELIN/SCANPIX

Frölunda ligger sist efter elva matcher.
3 av 3

Frölunda ligger sist efter elva matcher.

Nils Jakobsson/BILDBYRÅN

Sport | 19/10/2010 11:04

Lösningen på krisen? Att värva fler spelare. Men alla håller inte med.

STOCKHOLM. Hela 33 mål på de elva inledande matcherna har Frölunda lyckats släppa in och det är inte konstigt att laget har halkat ända ned till en jumboplats.

Krisstämpeln närmar sig mer och mer och snart måste någonting göras för att Göteborgsklubben ska undvika nedflyttning. Lösningen? Att värva fler spelare, tycker tränaren Kenta Johansson.

– Det tycker jag är ett tjänstefel. Det är skitdåligt, säger Niklas Wikegård, som inte alls håller med Johansson, på sin blogg.

Värva spelare har man dock redan börjat göra. För drygt en vecka sedan skrev den 23-årige Robin Lindqvist på ett kontrakt med klubben - en värvning som Wikegård inte alls kan förstå.

– Det är ett ruggigt svaghetstecken att ta in Robin Lindqvist. Inte för att han är någon dålig hockeyspelare, men det måste finnas duktiga juniorer att plocka upp. Eller någon spelare från samarbetsklubben Borås. Det måste finnas junior i det läget, fortsätter han.

Och läsarna håller med:

"Riktigt dåligt och ett stort slag i magen på de spelare som redan finns i truppen. Att värva Lindqvist är också, som du säger, ett stort frågetecken. Det är för mycket köpa, köpa, köpa, i Frölunda", säger nicken Söderlund.

På lördagen tar Frölunda emot Timrå på hemmais.

Frölundas säsong i ett nötskal