1 av 3
- Foto: CLAUDIO BRESCIANI/SCANPIX
Melin har förlängt sitt kontrakt med ett år.
2 av 3
Melin har förlängt sitt kontrakt med ett år. - Foto: Mikael Fritzon/SCANPIX
3 av 3
- Foto: ANDERS WIKLUND/SCANPIX

Succétränaren stannar i krislaget

AIK kan pusta ut - Roger Melin stannar kvar.


Roger Melin:

Född: 25 april 1956

Då: Började i Hammarby säsongen 1993-1994 och har sedan arbetat i klubbar som Brynäs, Linköping, Färjestad, Frölunda och är numera i AIK.

Nu: Succétränaren har precis förlängt sitt kontrakt med ett år.

STOCKHOLM. AIK har varit tomt på glädje under de senaste veckorna där förlusterna har radats upp.

Nu, på bara två dagar, har supportrarna dock äntligen fått något att jubla rejält över.

På söndagen bröt klubben sin långa förlustsvit när de besegrade de regerande mästarna HV71 - och på måndagen skrev succétränaren Roger Melin på ett nytt ettårskontrakt med klubben.

– Roger har gjort ett fantastiskt bra jobb under sina år i klubben och vi är mycket nöjda att han väljer att fortsätta i AIK. Vi har höga målsättningar och ska på sikt bli en av Sveriges ledande hockeyklubbar och i det arbetet är Roger Melin en viktig pusselbit, säger sportchefen Anders Gozzi till klubbens hemsida.

Melin kom till ett storsatsande AIK 2008 och har sedan dess lyckats få upp klubben i Elitserien för första gången på tio år, och har trots den nuvarande bottenplaceringen gjort en överraskande bra säsong.

Det är inte konstigt att fansen är överlyckliga över beskedet att succétränaren stannar.

AIK
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Här reser sig AIK
Senaste nytt

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

1 timme sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

1 timme sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

2 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

2 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.