Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Foppa lägger ner comebacken

Sport | 17/02/2009 21:07

Peter Forsbergs säsong slut. Klev av matchuppvärmningen: "Det känns inte bra".

Modo mötte HV71 på tisdagskvällen. En match som skulle bli Peter Forsbergs andra elitseriefight sedan comebacken. Men som så många gånger förr slutade det med inget alls. "Foppa" klev av matchuppvärmningen och redan då befarade folk det värsta. Lite senare kom också beskedet som avslöjade att Peter Forsberg lägger ner comebacken redan efter en spelad match.

– Det känns inte alls bra, sade Peter Forsberg på presskonferensen och syftade givetvis på sin sargade fot.

Stjärnan hade känt av problemen redan på tisdagsmorgonens lätta träning och värken blev under matchuppvärmningen värre. Forsberg har flera gånger påpekat att han inte är beredd att spela om han inte kan prestera max. Något vi återigen blev varse om.

– Det är inte lönt att spela på 50 procent. Det är en sak att man presterar mycket sämre, men man kan inte heller skydda sig helt och hållet, sade "Foppa".

Att den senaste matchen mot Djurgården var det sista vi fick se av Peter Forsberg kan vara ett faktum. Forsberg såg märkbart uppgiven ut framför tevekamerorna och med tanke på de en miljon försök som redan gjorts för att bli av med fotproblemen känns hela proceduren ganska lönlös vid det här laget.

Varför Modo valde att lägga presskonferensen under den andra periodpausen är en gåta.

– Hur man kan lägga en presskonferens mitt under en match där Modo kämpar för en slutspelsplats är för mig obegripligt, säger Petter Rönnqvist, expert i Canal Plus.

Olle Palmlöf sågar "Foppa" – som inte tycker om det

Skrivet av: