Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Salming ber "Foppa" lägga ner

Sport | 18/02/2009 08:52

Legendaren Börje Salming tycker att Peter Forsberg ska sluta med ishockeyn för gott.

Trots ett antal bakslag vägrar Peter Forsberg att ge upp hoppet om en comeback. Något som Börje Salming nu avråder honom ifrån. Legendaren menar att det är dags för "Foppa" att lägga ned ishockeyn.

– Jag har ju inget att göra med hans beslut egentligen, men jag tycker att det är synd att han ska hålla på. Vaffan, lägg ner nu. Må bra, spela golf, han har ju till och med en egen golfbana där han kan hålla på. Det förtjänar han, säger Börje Salming till Aftonbladet.

Under tisdagen mötte Modo HV71, men som så många gånger förut blev han tvungen att kliva av. Foten känns fortfarande inte bra och nu är frågan om det är möjligt med en comeback överhuvudtaget.

Men trots uppmaningarna om att lägga ner, så förstår Salming vilken drivkraft Forsberg har.

– Den där drivkraften han har att komma tillbaks, jag förstår verkligen den. Peter har levt sitt liv med hockeyn. Han är ju fortfarande ung och hade kunnat hålla på länge till, men som det har blivit är det bättre att han gör något annat nu, säger han, enligt Aftonbladet.

Skrivet av: