Brynäs föll efter brutal tackling mot stjärnan

Modos Morten Madsen friades efter mardrömstacklingen - då rasar lagkamraten.

ÖRNSKÖLDSVIK. Det var mot slutet av den andra perioden som Brynäs Sebastian Lauritzen föll till marken, knockad av en brutal tackling av Modos Morten Madsen. Men trots den hårda tacklingen valde domarna att fria helt och hållet.

- Jag brukar inte gnälla på domarna men de missar några solklara grejer. Det blir lite känslor då, säger Brynäs Mats Lavander, som tycker att Madsen borde ha åkt ut.

– Därifrån jag sitter ser det ut som en tackling mot huvudet. Det ser jag på reprisen också. Men de är fyra stycken som missar den.

Modo knep segern

Det blev annars en väldigt målrik tillställning på Fjällräven Center. Gästernas Levander spräckte nollan efter dryga minuten och gav bortalaget en riktig drömöppning.

Men med två kvicka mål såg Rob Schremp - båda gångerna framspelad av Mika Hannula - till att vända på matchen. Levander satte dock sitt andra mål för kvällen och kvitterade i mellanperioden.

Freddy Meyer satte 3-2 till hemmalaget i den tredje perioden, men Calle Järnkrok fixade ytterligare en kvittering efter att Modo slarvat i försvaret med endast 40 sekunder kvar att lira - och tog matchen till förlängning.

En förlängning som hemmalagets Meyer till slut kunde avgöra.