Alexander Steen låg bakom segern när Modo vände och vann mot Linköping.
Alexander Steen låg bakom segern när Modo vände och vann mot Linköping. - Foto: Bildbyrån

Modo vann jämn kamp mot Linköping

Linköping ledde matchen mot Modo tre gånger men lyckades ändå inte vinna. Modo vände och vann efter att ha gjort fem mål i sista perioden.

LINKÖPING. Efter en ganska långsam förstaperiod tog matchen fart ordentligt i andra. Modo låg på för ett ledningsmål men det var Linköping som gjorde 1-0 genom Andreas Jämtin som gick på soloräd. Lagen bjöd på väldigt fartfyllt och intensivt spel men inget av lagen lyckades näta.

Under sista perioden var det dock proppen ur gällande målskyttet. Lagen gjorde ett mål åt gången innan Modo vände och gjorde 4-3 genom Ladislav Nagy.

Alexander Steen stod för tre assist under kvällen och låg till grund för Modos vändning.

– Första perioden var lite seg, men sen gick det bättre. Det är riktigt kul att få spela här hemma igen, sa en nöjd Steen till C More efter matchen.

/
/

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

idag 15:02
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.