Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Färjestad vann kampen om Lindström

Sport | 14/04/2009 12:49

Landslagsbacken klar för spel i mästarklubben.

Mästarklubben Färjestad har gjort klart med landslagsbacken Sanny Lindström. Lindström har varit ryktenas man en längre tid och har placerats i klubbar som HV71, Djurgården och Timrå. Men nu blir det alltså FBK för 29-åringen. Den gångna säsongen spelade han i schweiziska Rapperswill.

– Sanny är en karaktärsspelare som personifierar vårt motto "Stort hjärta, hårt arbete", säger Färjestads sportchef Thomas Rundqvist på klubbens hemsida.

Lindström har skrivit på ett fyraårskontrakt. Färjestad presenterade samtidigt två andra nyförvärv. Centern Johan Andersson från Timrå och backen Fredrik Lindgren från Skellefteå. Båda har meriter från landslaget.

I dag blev det även klart att en av Färjestads guldhjältar, finländaren Eero Somervuori, lämnar Karlstad för spel i Brynäs.

– Vi räknar med att vårt guldlag från i år inte blir sämre nästa år, säger Färjestads sportchef Thomas Rundqvist om förändringarna i truppen.

Skrivet av: