CSKA rycker i Bremberg

Djurgårdens poängkung Fredrik Bremberg:<br/>
"Jag är positiv till Ryssland".


Fredrik Bremberg är en faktor som kan avgöra om Djurgården Hockey på nytt blir ett slutspelslag eller om de till slut faller ner i Allsvenskan. Förhandlingar mellan klubben och "Linkan" pågår för fullt, men ännu är inget beslut närliggande. För Djurgårdens del vill det sig nog till att man ökar takten i förhandlingarna, för nu har ryska klubbar blandat sig i kampen om 35-åringens tjänster.

Enligt eurosport.se är CSKA Moskva intresserade av Bremberg, och svensken själv ser med goda ögon på en eventuell flytt.

– Jag är positiv till Ryssland. Men det måste vara något bra lag, annars är det inte aktuellt, säger Bremberg.

Med all sannolikhet är det den ekonomiska biten som kärver i förhandlingarna mellan Dif och "Linkan". Stockholms stolthet har en stram budget och stjärnforwarden själv vet vad han kan kräva.

– Man vet ju vad man har för marknadsvärde, det är som med alla jobb. Så det är klart att det är en viktig del, man kan inte spela ishockey hela sitt liv. Men samtidigt måste jag också trivas.

CSKA åkte ut i kvartsfinal den gångna säsongen av KHL.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en missade chans: "Känns tomt"

Rödin: "En jäkla revansch"

Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

1 timme sedan
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

2 timmar sedan
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

3 timmar sedan
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.