Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

CSKA rycker i Bremberg

Sport | 23/04/2009 17:49

Djurgårdens poängkung Fredrik Bremberg:<br/> "Jag är positiv till Ryssland".

Fredrik Bremberg är en faktor som kan avgöra om Djurgården Hockey på nytt blir ett slutspelslag eller om de till slut faller ner i Allsvenskan. Förhandlingar mellan klubben och "Linkan" pågår för fullt, men ännu är inget beslut närliggande. För Djurgårdens del vill det sig nog till att man ökar takten i förhandlingarna, för nu har ryska klubbar blandat sig i kampen om 35-åringens tjänster.

Enligt eurosport.se är CSKA Moskva intresserade av Bremberg, och svensken själv ser med goda ögon på en eventuell flytt.

– Jag är positiv till Ryssland. Men det måste vara något bra lag, annars är det inte aktuellt, säger Bremberg.

Med all sannolikhet är det den ekonomiska biten som kärver i förhandlingarna mellan Dif och "Linkan". Stockholms stolthet har en stram budget och stjärnforwarden själv vet vad han kan kräva.

– Man vet ju vad man har för marknadsvärde, det är som med alla jobb. Så det är klart att det är en viktig del, man kan inte spela ishockey hela sitt liv. Men samtidigt måste jag också trivas.

CSKA åkte ut i kvartsfinal den gångna säsongen av KHL.

Skrivet av: