Efter vinsten i Supercupen skickade han en syrlig passning till Madrid.
30 Aug 2013, 23:34
Bayern München kan fortsätta att titulera sig själva som "bäst i Europa" efter att ha besegrat Chelsea i Supercupfinalen.
31 Aug 2012, 22:49
Falcao presenterade sig efter sex minuter. Sedan stänkte han in två mål till när Atletico Madrid vann Supercupen.
24 Mar 2012, 13:00
Klockan 14.00 smäller det mellan trippelmästarna Helsingborg och serietvåan AIK. Här är det du inte visste att du behöver hålla koll på under matchen.
6 Aug 2011, 16:00
Milan vände och vann derbyt i den italienska supercupen efter mål av Zlatan Ibrahimovic och ghananen Kevin Prince Boateng. Efter sitt mål sköt Zlatan upp bollen på läktaren till den kinesiska publikens jubel.
19 Mar 2011, 17:34
Erik Sundin avgjorde med bara minuter kvar - och säkrade Helsingborgs första titel för säsongen.
2 Sep 2010, 09:03
Två europeiska titlar på tre månader. Nu siktar Ateltico Madrid högt.
27 Aug 2010, 22:13
José Reyes gav madridlaget ledningen i 62:a minuten genom ett vackert anfall som slutade med två försvarstabbar. Sergie Agüero kunde sedan fastställa slutresultatet till 2-0.
6 Mar 2010, 19:32
Förlust med 0-1. Men Stefan Selakovic var ändå väldigt nöjd med "Blåvitts" prestation mot AIK.– Vi fick ett kvitto på att vi är starka, säger han till Nyheter24.
6 Mar 2010, 18:02
Antonio Flávios mål var magi. Men det var inte mycket annat som värmde på ett kylslaget Råsunda när AIK vann Supercupen mot IFK Göteborg.