Löning! Här är sakerna du är värd att unna dig

Lönen kom tidigt i juni och självklart borde du unna dig något fint nu när det är sommar. Med något eller några av dessa produkter lär du få en bättre sommar.


Nu har lönen kommit för de allra flesta. För de som brände sina pengar redan efter en vecka är lönen mer välkommet än för de som fortfarande har en skattkista på kontot. Men likväl är det skönt med en påfyllning för alla. 

Och då är man värd att unna sig något, det är sen gammalt. Men bara för det, så behöver det inte kosta svinmycket att ge sig något fint. Vi tittade därför med vår samarbetspartner Buyersclub som erbjuder tusentals produkter till inköpspris och tagit fram några av de populäraste produkterna till dig. Produkterna ligger på upp till 50 procent rabatt från vad som är rekommenderat pris i butik. Du kan hitta allt från en parfym till en robotdammsugare, eller varför inte köpa en helt ny outfit? 

1. En somrig klocka 

Vi bara älskar den här klockan. Ser du den snygga detaljen i klockuret där siffrorna är utbytta? Grymt snyggt! 

Klockan är en Daniel Wellington och du kan nu spara 570 kronor om du köper den genom Buyersclub. Enda du behöver göra är att registrera dig här

2. Massvis av handdukar 

En vill ju känna sig fräsch även efter duschen, ett handduksset kanske inte låter superroligt men väldigt nyttigt. Här får du två st för ansikte: 30 x 30 cm, två st för händer: 50 x 85 cm och två st badlakan: 70 x 120 cm för endast 169 kronor, du sparar 730 kronor från butikspris. 

Här hittar du handdukarna som håller dig torr i sommar

3. Ett paket till din flickvän? 

I det här paketet innehåller det bland annat en vårdande och återfuktande handcreme från Löwengrip Care & Color, perfekt till sommaren. I paketet finner du också en en spray som hjälper dig att behålla ditt fina hår. 

4. Grymma hörlurar 

Hörlurar med otroligt bra ljud och som sitter bra i öronen så du inte behöver tappa dem under din springrunda. Du finner produkten på Buyersclub och det enda du behöver göra är att skriva in din mailadress här för att ta del av ALLA deras produkter till inköpspris. Den finns i vitt, blått och svart. 

5. Luka gott i sommar 

En otroligt populär parfym är denna från Burberry. Med dofter av bergamott och manderin kommer du känna dig fräsch och elegant. Perfekt till sommarens vilda utflykter. Du vet nog vart du hittar den, genom Buyersclub

6. För dig som ska träna 

Ska du inte bara dricka öl i sommar, utan också hålla dig fit? Ja, då kan det vara bra att ha mobilen någonstans när du springer. Det här armbandet som du fäster vid dina biceps går loss för 92 kronor och du sparar hela 157 kronor

7. Billiga hörlurar 

Enkla, simpa men underbara. Om du är som oss på redaktionen så kan det alltid vara bra att ha ett par extra hörlurar. Dem har nämligen en tendens att försvinna ganska ofta och då orkar en kanske inte lägga väldigt mycket pengar på hörlurar. Dessa får du för 199 kronor istället för 295 kronor genom Buyersclub

8. Mumsig macka på några minuter 


Det finns mackor och så finns det mackor. Den här smörgåsgrillen från OBH Nordica gör mackorna gudomliga på bara något minut. Ett tips är att ha MYCKET ost. 

Regga dig på Buyersclub och hitta grillen

9. Klocka från Michael Kors 

Den här klockan gillar vi på redaktionen. Inte bara för att den är snygg och stilren, utan också för att det går att spara 1 314 kronor på den

10. Sommarskjortan 

En grön skjorta är verkligen en helt perfekt del av din outfit i sommar. Passar perfekt till vita sneakers och svarta jeans. 

Du hittar skjortan genom att regga dig på medlemssajten Buyersclub, enda du behöver göra är att skriva in din mailadress och verifiera den så är du inne

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.