Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4093
reaktioner idag

Hur skulle du agera om världen höll på att gå under? Vi har svaret

Äntligen släpps actionspelet som spelvärlden längtat efter. Genom ett quiz kan du nu testa vem i spelet du är. Är du krigaren eller är du den som alla hatar?

Har du alltid undrat hur du skulle agera när världen är på väg att gå under? Skulle du vara hjälten, den lojala eller den elaka? 

Lagom till höstens intåg kommer äntligen uppföljaren till action shooter-spelet Destiny. Spelutvecklarna har i Destiny 2 lagt ett större fokus på storyn och karaktärerna. Av den anledningen bestämde vi oss för att göra ett quiz där vi genom tre frågor tar reda på vem du skulle vara i spelet. 

Vissa vill man bli, medan några andra kanske inte är lika smickrande av få som resultat. Nu är det dags att visa sina rätta färger – är du djävulen eller den lojala krigaren?

Förutom att göra quizet och ta reda på vem du är så kan du få flera rejäla smakprov på spelet genom massvis av trailers. Du hittar dem här

 

 

Här kan du läsa mer om karaktärerna, storyn och se massvis av trailers.