ANNONS: Innehåll i samarbete med Stayhard

Tjejer berättar: Det här ska män ha på sig under hösten

Vi tog ett snack med flera tjejer som guidar dig i hur du ska klä dig i höst.


Alla borde älska hösten! Varför? Jo, för det går knappast att bli snyggare än under hösten. Det är verkligen klädernas årstid, med alla olika lager man kan bära. 

Men urvalet gör ju också att vi som inte kan bestämma oss har det riktigt svårt. Vi har därför kollat med ett antal tjejer för att ta reda på vad männen ska ha på sig nu när hösten är här och även plockat ut ett antal kläder från Stayhard.se. 

Sara, 24 år

– En höst- och vinterrock passar till allt och man ser väldigt stilig ut. Ett plus är ju också att de oftast är varma. Min andra rekommendation är ett par skor som känns rätt casual. 

Nedan hittar du ett par sneakers från William Strouch som ligger på den relativt dyra prislappen 1 499 kronor. Vi har även tagit fram en rock från Studio Total som även den kostar 1 499 kronor

Caroline, 22 år

– Det finns inget snyggare än en man med en tuff skinnpaj. Det ser inte bara sjukt coolt ut, utan är också riktigt snyggt. Fungerar till alla typer av klädkombinationer - hoodie som avslappnad skjorta.

Vi har tagit fram en hoodie från Ellesse som går loss för 799 kronor, en skinnjacka från Rock and Blue för 2 999 kronor. Och om du vill fimpa hoodien så passar en stilren skjorta från Clubs and Spades för 599 kronor perfekt

Beatrice, 24 år

– Jag föredrar alltid en clean look framför en utstickande, så en fin stickad tröja i en höstig färg är alltid ett säkert kort. 

Vi rekommenderar den här röda, stickade tröjan från Samsøe & Samsøe och kostar 899 kronor

Vi tog även ett snack med Frida, 24 år, som har många råd till er män som vill se snygga ut i höst. Och hennes motivering till alla klädesplagg är tydlig. 

– En ullkostym med hela kittet, alltså kavaj och byxa, sen på överkroppen en enkel t-shirt funkar alltid. 

Nedan har vi tagit fram en kostym från Sand som kostar 3 899 kronor


– Under hösten vill jag också att en kille ska klä sig i höstens färger. Ett par relativt korta byxor, en polotröja och ett par sneakers modell finare är en riktigt bra höstoutfit, fortsätter Frida. 

Skorna är från Vagabond och kostar 949 kronor. Byxorna är från Marccetti och är just nu nedsatta från 699 kronor till 419 kronor. Polotröjan är från Tiger och kostar 1 399 kronor

Om ni män undrar varför ni ska ha de här kläderna på sig så har Frida en enkel motivering till er. 

– Bara ha det! 

Dessa kläder och en massa mer hittar du på Stayhard.se

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?