ANNONS: Innehåll i samarbete med The Inner Circle

Nu finns det ett helt nytt sätt att dejta i Stockholm - och det är väldigt exklusivt

Dejtingappen The Inner Circle gör ditt letande effektivare och mindre tidskrävande.


Är du trött på att swipa vänster? Trött på stela dejter där du inte har något gemensamt med människan i fråga? Eller du är kanske trött att förvänta dig att du skulle träffa världens snyggaste person (enligt bild) och sen blev det inte riktigt så...

Då kanske det är dags att ändra på sitt sätt att leta efter dejter. Dejtingappen The Inner Circle har sedan 2013 hjälpt singlar runt om i världen i att hitta kärleken eller kanske bara en bra dejt för kvällen. The Inner Circle har, till skillnad från andra appar, lagt ett större fokus på att likasinnade personer ska matchas genom en noggrann gallring av personerna som ansöker om inträde. 

Vad gör gallringen för mig som singel? 

Gallringen möjliggör att personerna som använder The Inner Circle är ambitiösa, attraktiva och framgångsrika singlar med liknande intressen som dig, allt för en sådan optimal matchning som möjligt. Tack vare den noggranna genomgången av varje person, försvinner också personer som inte är den som den utger sig för att vara, samt fejkkonton. 

Anordnar träffar IRL 

Det går även att skippa interdejtandet och istället träffa människorna som har appen IRL. The Inner Circle erbjuder nämligen varje månad träffar runt om i världen. 

Här kan du läsa mer om The Inner Circle och även ladda ner appen

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?