ANNONS: Innehåll i samarbete med Stayhard
undefined
Stayhard presenterar vinterns snyggaste rockar.

Här är vinterns fyra bästa outfits för män

Kombinera en rock och ett par boots med en snygg accessoar och du är hemma.


Nu när vintern är i antågande är det dags att förnya garderoben. I vår lista hittar du stiliga rockar och skor som passar perfekt tillsammans, samt en accessoar som höjer outfiten. 

Outfit ett

Först ut har vi en kortare rock från Superdry som du får för 1 599 kronor. Till det tycker vi att du ska ha ett par klassiska kängor från Timberland som också kostar 1 599 kronor. En enkel grå mössa från Amanda Christensen som du hittar här för 399 kronor höjer sedan denna outfit till skyarna. 

Outfit två

Om du inte är ett fan av rockar, ger vi dig en parkas som också passar riktigt bra under vintern. Den här är från WESC och kostar endast 1 999 kronor. På fötterna passar ett par varma boots från Henri Lloyd för 1 599 kronor. Till det tycker vi att du ska köra på ett par klassiska fingervantar som kostar 99 kronor från Studio Total. 

Outfit tre 


Filippa K lyckas igen. Den här gången med en ruggigt snygg rock som går loss för 3 899 kronor. Skorna hittar du på Stayhard, de är från Royal Republiq och kostar 1 799 kronor. Halsduken blir din för 499 kronor och är från Amanda Christensen. 

Outfit fyra

Den här stiliga loken är fixad med hjälp av en rock från Hope som kostar 4 499 kronor. Du har även ett par rejäla kängor från Minimum som går loss på 2 199 kronor. Sist men inte minst ett par solbrillor, kanske inte alltid ett måste på vintern men för snygga för att skippa. Glasögonen är från Monokel eyewear och kostar 899 kronor

Alla dessa kläder och självklart en massa mer inom herrmode finner du på Stayhard.se

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?