Redan trött på familjen under julen? Här är 5 filmer med värre familjer

Ägna mellandagarna åt att fördriva tiden med bra filmer med värre familjer än din egen. Alla filmer hittar du genom TV.nu.


Du har säkert redan tröttnat på din familj. Men tänk på att det kan vara mycket värre. Titta bara på familjerna i filmerna vi valt ut nedan. Inga kärnfamiljer precis...

Filmerna är ett axplock av dem 6 000 filmerna som TV.nu guidar till genom att de samlat innehållet hos bland annat Netflix, HBO Nordic, C More och SVT Play. I streaming-djungeln kan du enkelt hitta vad du söker genom TV.nu. 

Nedan listar vi filmerna med familjer som du bör vara glad över att du inte firar jul med. 

1. Släkten är värst 

Som titeln antyder. En film med Ben Stiller och Robert De Niro i huvudrollen där Jack (De Niro) är en gammal CIA-agent som ställer höga krav på Greg (Ben Stiller), som ska gifta sig med Jacks dotter. Greg får bland annat genomföra ett lögndetektortest för att visa sin rätta sida. Har du fått göra det under julen? 

Du hittar Släkten är värst och 6 000 andra filmer genom TV.nu-appen

2. The Way Way Back 

Steve Carell (Trent) har huvudrollen i den här dramakomedin. Trent är ett praktarsle mot sin nya flickväns son Duncan vars självförtroende redan är i botten. En film som kan låta hemsk men är i själva verket en fin berättelse om en ung kille som hittar sitt självförtroende, trots en jäkel till styvpappa. 

3. Little Miss Sunshine 

Julafton hos den här familjen hade varit en deppig historia. En naiv far, en farfar som älskar droger, en son som vägrar att prata. Det enda som skulle kunna rädda situationen är den underbara dottern som man bara måste älska i hennes jakt på att bli en skönhetsdrottning. 

Hur du kan se hennes jakt till att bli skönhetsdrottning finner du genom TV.nu-appen. Du söker bara på filmen ochdet dyker upp vart du kan se den

4. American Beauty 

Filmerna ovan slutar vackert. Det kan man inte säga om American Beauty. Bli därför inte lurad av titeln. Vi har en kåt Kevin Spacey (Lester) som knappt kan hålla sig ifrån sin dotters vän. Något som är alltför tydligt när han är med sin fru och dotter. 

Hur det slutar? Det vill vi inte spoila helt. 

5. Tomten är far till alla barnen 

Den svenska klassikern som alltid går hem under julen. Men herre jösses, vilken dysfunktionell familj. Förhoppningsvis har du inte spenderat jul med en släkt där din mamma haft barn med andra män runt julbordet. 

Missa inte att besöka TV.nu:s playguide om ni vill ha fler tips på streaminginnehåll från tjänster såsom Netflix, HBO Nordic, C More med flera. 

TV.nu appen laddar du ner här.

TV
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?