ANNONS: Innehåll i samarbete med TV.nu

7 faser alla går igenom under julfirandet med familjen

Från början är allt bra men sedan går det bara neråt.


Julen är bara några dagar bort och många reser snart hem till sin släkt. Vad som först verkar vara himmelriket blir rätt snabbt lite långtråkigt. Här är faserna som alla går igenom under julfirandet med familjen.

1. Snart jul 

Du jobbar för fullt dagarna innan jul och kan knappt bärga dig till all mat, mys, godis, julklappar och Kalle Anka som snart blir verklighet. 

Suget efter att träffa familjen har aldrig varit större. 

2. "Varför är jag inte alltid här?"

Ja, den frågan ställer sig nog alla när man har kommit hem till familjen och gottat ner sig i soffan. Bingo Lotto står i fokus dagen innan julafton och när pappa frågar om man vill ha en macka med julskinka så funderar man på varför man någonsin flyttade ut. 

3. Du peakar 

Julafton är äntligen här och snön faller förhoppningsvis ner på marken. En mysig frukost väntar och de sista förberedelserna görs. Nu mår man. 

4. Tröttheten infaller 

Mobilaktiviteten som tidigare varit på noll börjar successivt öka. Chansen finns att du går in på toan, bara för några minuter, bara för att få vara med sig själv en stund. Men du kan vara lugn. Det är helt okej. 

5. Mat och julklappar = peak igen 

Bordet är färdigdukat och julmaten serveras. När tomten sedan kommer med julklapparna samtidigt som man sitter i soffan med en kaffe och lite godis är det få saker som är bättre i livet. 

6. Juldagen 

Men sedan kommer juldagen. Du har börjat sakna dina kompisar och en utgång är en självklarhet. 

7. "Skönt att det är ett år kvar" 

Du vaknar upp hemma och konsekvenserna av gårdagen är märkbara. Som tur är dröjer det till nästa jul och plötsligt är din lägenhet underbar och du ska spendera hela dagen i sängen med flera TV-serier. 

Om du enkelt vill lokalisera vad du vill se på kan du gå in på TV.nu som är en TV-guide till linjärt, play och streaming. Bland annat har de samlat innehållet hos HBO Nordic, Netflix, C More och SVT Play. 

Du söker enkelt i deras app efter vad du vill se och var du kan streama det.  

Här laddar du ner appen

Jul
/
TV
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?