Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2568
reaktioner idag

Tävla om 60 000 kronor i CS:GO-turneringen iGame.com 1on1 Cup

Nu har du chansen att vinna storkovan i iGames och Fragbites nya CS:GO-turnering som spelas 1on1. Under åtta veckors tid kommer spelare från hela Sverige att slåss om en finalplats där de i sin tur gör upp om den totala prispotten som baseras på anmälda lag.

Den åttonde mars är det andra kvalet av 8 i CS:GO-turneringen iGame.com 1on1 Cup som anordnas av Fragbite tillsammans med iGame. 

Prispotten kommer att börja på 10 000 kronor och för varje deltagare som sätter in minst 100 kronor på iGame kommer prispotten att höjas med 200 kronor. Med en maxgräns på 60 000 svenska riksdaler finns det gott om pengar att hämta.

För att delta i turneringen behöver man som sagt sätta in 100 kronor på sitt iGame-konto. Men för dessa 100 kronor får du inte inte bara delta i turneringen och möjligheten att tävla om 60 000 kronor, du får även 450 Free Spins på köpet och en generös insättningsbonus på 200%. Dina 100 kronor blir alltså 300 kronor. 

Efter att du satt in pengar på iGame.com registrerar du dig till turneringen via Fragbites portal, den hittar du här

Turneringen innehåller åtta kval där två spelare från varje kval avancerar till den stora finalen. Väl där tar vinnaren hem hälften av den totala prispotten. Resten delas upp mellan resterande spelare. 

Varje kvalomgång och finalen den 20 mars livesänds i våra kanaler. 

Anmäl dig till andra kvalomgången som spelas den 8 mars genom att följa nedanstående steg

1) Sätt in 100 kronor på ditt iGame Casino-konto*, du kommer även att få 450 Free Spins som ny medlem samt 200% bonus för din insättning. Detta kan du göra genom att klicka här.
2) Anmäl dig via vår turneringsportal, det kan du göra här.
3) Lycka till!

Turneringen kommer att spelas på en specialbyggd aim-karta som vi på Fragbite har skapat. En liten del av kartan syns i artikelbilden ovan men om man vill ta en närmare titt på den så finns den uppladdad på Steam. Vi använder oss av servrar från Publiclir för samtliga matcher.

* Du måste vara 18 år eller äldre för att registrera dig på iGame