Ascelia Pharma är ett svenskt börsbolag som är specialiserat inom läkemedelsutveckling. Bolaget fokuserar på att utveckla och kommersialisera innovativa läkemedel inom områden där det finns ett stort medicinskt behov och begränsade behandlingsalternativ.

Ascelia Pharma har en bred portfölj av läkemedelskandidater inom olika terapiområden, inklusive cancer och infektionssjukdomar. Bolaget har en stark forsknings- och utvecklingsavdelning som arbetar nära samarbetspartners och experter inom branschen för att driva fram framsteg inom läkemedelsutveckling.

En av Ascelia Pharmas mest framstående läkemedelskandidater är Mangoral, som är en kontrastmedel för magnetresonanstomografi (MRT) av levern. Mangoral har potential att förbättra diagnostiseringen av levercancer och leversjukdomar, vilket kan leda till tidigare upptäckt och bättre behandling för patienter.

Bolaget har också flera andra spännande projekt i pipeline, inklusive läkemedel för behandling av metastaserande kolorektal cancer och andra former av cancer.

Ascelia Pharma är noterat på Nasdaq Stockholm och har en stark finansiell ställning för att driva sin forskning och utveckling framåt. Bolaget har en dedikerad och erfaren ledning som är engagerad i att leverera innovativa läkemedel för att förbättra patienters livskvalitet och överlevnad.

Sammanfattningsvis är Ascelia Pharma ett spännande börsbolag inom läkemedelsutveckling som har potential att göra betydande framsteg inom behandlingen av olika medicinska tillstånd. Bolaget har en stark portfölj av läkemedelskandidater och en dedikerad ledning som arbetar för att förbättra patienters liv genom innovativ forskning och utveckling.
Telegram om bolaget Ascelia Pharma

Ascelia Pharma aktie

Namn
Ascelia Pharma
Status
Listad
Ticker
ACE
Lista
Small cap
Aktier
34 871 177
Sektor
Hälsovård