Steffo Törnquists namn och bilder har använts i flera bluffannonser.
Steffo Törnquists namn och bilder har använts i flera bluffannonser. - Foto: Fredrik Sandberg/TT och Skärmavbild/TV4/Nyhetsmorgon

Steffo Törnquist ryter ifrån i direktsändning: "Blir förbannad"

När bluffannonser med bilder på svenska kändisar togs upp i TV4:s Nyhetsmorgon uttryckte både Maria Forsblom och Steffo Törnquist sin frustration.
– Man blir förbannad, säger Steffo som själv blivit utsatt.


I flera decennier har Nyhetsmorgon rullat i TV4 och varje dag bjuder programmet på matlagning, intervjuer och reportage om aktuella händelser. Allt sker under ledning av de minst sagt folkkära "Nymo"-profilerna.

När programmet sändes under torsdagen utgjordes programledarduon av Maria Forsblom och Steffo Törnquist som avhandlade allt från den ukrainska motoffensiven med överstelöjtnant Johan Huovinen till tecken på utbrändhet med tv-profilen Lee Christiernsson

Tilde de Paula Ebys ilska i direktsändning: "De är svin"

Varnar för bluffannonser på Facebook

Ett annat ämne som avhandlades i torsdagens program var bluffannonser där kändisars namn och bilder används – något både Maria Forsblom och Steffo Törnquist själva varit med om flera gånger.

Steffo Törnquist. Foto: Jonas Ekströmer/TT

– Man blir lite avtrubbad. Men man blir förbannad, sa Steffo i sändningen och kom senare med en tydlig uppmaning till tittarna:

– Man kan väl inte nog gånger poängtera: lämna inte ut några bankkonton eller telefonnummer eller bank-id. Klicka inte på något. 

Läs alla våra artiklar om Steffo Törnquist här.

/
/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!