Google maps, Växjö
Google maps, Växjö

Helgprognos för Växjö vecka 40

Helgen i Växjö kommer att bjuda på varierande väderförhållanden. Fredagen blir blåsig och regnig med en vindstyrka på 10.9 m/s och en regnmängd på 4.5mm. Temperaturen kommer att ligga på 14 grader. Lördagen blir fortsatt blåsig med en vindstyrka på 11.4 m/s, men det förväntas vara soligt med delvis moln. Temperaturen kommer att vara något svalare, 13 grader. Söndagen blir betydligt lugnare med en svagare vindstyrka på 3.6 m/s och soligt väder med delvis moln. Temperaturen kommer att ligga på 9 grader. Sammanfattningsvis blir helgen i Växjö blåsig och regnig på fredagen, solig med delvis moln på lördagen och lugnare väder med sol på söndagen. Temperaturen kommer att ligga mellan 9-14 grader under helgen.


Fredag 6/10
14°
Regn: 4.5 mm
Vind: 10.9 m/s
Lördag 7/10
13°
Regn: 0 mm
Vind: 11.4 m/s
Söndag 8/10
Regn: 0 mm
Vind: 3.6 m/s

Fredag 6/10 bjuder på blåsigt och regnigt väder i Växjö. Vinden kommer att vara 10.9 m/s, vilket kan göra det kyligt utomhus. Regnmängden förväntas vara 4.5mm under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 14 grader, vilket är relativt mildt för årstiden. Det kommer även att vara lätt regn under dagen. Så se till att ta med paraplyet när du ger dig ut!

Lördag 7/10 blir det fortsatt blåsigt i Växjö, med en vindstyrka på 11.4 m/s. Men det kommer inte att regna, utan istället kan vi förvänta oss sol med delvis moln. Det blir en perfekt dag för att ta en promenad i naturen eller kanske njuta av en fika utomhus. Temperaturen kommer att ligga på 13 grader, vilket är något svalare än fredagen. Så passa på att njuta av det fina vädret!

Söndag 8/10 blir det betydligt lugnare väder i Växjö. Vinden kommer att vara 3.6 m/s, vilket är betydligt svagare än tidigare dagar. Det kommer inte heller att regna, utan istället kan vi förvänta oss sol med delvis moln. Temperaturen kommer att ligga på 9 grader, vilket är något kyligare än tidigare dagar. Det kan vara en bra dag att ta det lugnt och kanske njuta av en mysig söndagspromenad.

Så sammanfattningsvis blir helgen i Växjö blåsig och regnig på fredagen, solig med delvis moln på lördagen och lugnare väder med sol på söndagen. Temperaturen kommer att ligga mellan 9-14 grader under helgen. Så se till att klä dig efter vädret och njut av helgen i Växjö!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!